Pravila i uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, prilikom posete ili kupovine na Internet portalu Annona pro doo, molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove. Svako korišćenje naših usluga podrazumeva da ste ove uslove pročitali i da se slažete s njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt. Annona pro doo zadržava pravo da u bilo koje vreme ažurira, menja, briše ili na bilo koji drugi način dopunjava i modifikuje Uslove korišćenja.

Zaštita prava intelektulne svojine

Annona pro doo polaže apsolutna prava na sve sadržaje (naziv web sajta, logo, tekstove, fotografije, slike, video i audio materijale, bazu podataka, softwer, programerski kod i dr.), kao i na koncept portala. Neovlašćeno korišćenje (kopiranje, distribucija, prodaja i dr.) bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dozvoljena je samo upotreba web sajta u informativne svrhe, prema i u skladu sa Uslovima korišćenja. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Annona pro doo ima sva prava i posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu www.annonapro.com, koji je preuzet od strane trećih lica, samostalnih proizvođača, regulisano sporazumom o saradnji.

Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Privredni sud u Novom Sadu, kao i svi Međunarodni sudovi koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.

Zaštita ličnih podataka korisnika

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci koje posetioci portala navedu prilikom kupovine smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe dovršavanja porudžbine.

Upotreba sadržaja sajta

Annona pro d.o.o. se trudi da konstantno ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. Ipak, Annona pro doo ne može u potpunosti da garantuje tačnost i preciznost podataka koji postoje na sajtu. Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera. Može se desiti da materijal na ovom web sajtu sadrži tehničke netačnosti ili tipografske greške. Annona pro doo se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a ne ograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost, kompletnost, pouzdanost sadržaja i informacija na web sajtu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu podrazumeva se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.