Kako poručiti

Kako kupiti proizvod?

1. Lično u našoj prodavnici

Bečej, Zelena 28, 021 6913 489

 

2. Naručiti telefonom

021 6913 489, 061 22 60 610

 

3. Naručiti e-mailom

office@annonapro.com

 

4. Poručiti preko web stranice

Na našem sajtu proizvode smo grupisali u četiri kategorije (nadogradnja trepavica i obrva, trajna šminka, kozmetički preparati i kozmetički aparati). U okviru svake kategorije nalaze se podkategorije, gde se dalje nalazeproizvodi koji su napisani opisno, kao i cena svakog artikla.

Koraci u poručivanju proizvoda:

Da biste ste obavili on-line kupovinu neophodno je da se registrujete na našem web sajtu, potrebno je da popunite obrazac za registraciju koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Neophodno je da popunite sva polja koja su označena sa *. Nakon izvršene registracije dobićete potvrdu daste uspešno registrovali Vaš nalog. Ukoliko niste dobili mail, znači da niste uneli validnu mail adresu. Za svaku sledeću kupovinu neće biti potrebno da unositi sve podatke, nego će biti dovoljno Vaše korisničko ime.

1. Odabrati kategoriju proizvoda.

2. Odabrati podkategoriju.

3. Odabrati proizvod.

4. Dodati u porudžbinu (kada završite porudžbinu klikom na pogledaj porudžbinu možete videti koliko košta Vaša porudžbina ili eventualno da promenite količinu proizvoda. Ukoliko menjate količinu proizvoda, obavezno kliknete na refresh).

5. Poručiti.

6. Ostaviti svoje podatke (obavezno proverite da li je sve tačno ispisano).

7. Naručiti (ukoliko nešto nema od proizvoda, bićete kontaktirani).

8. Nakon porudžbine stići će Vam na mejl potvrda porudžine koju ste poslali.