O nama

O nama

Kažu da je negovana žena lepa žena.

Svaka žena je priča za sebe, sa godinama se menja na svoj način i poseduje jedinstvenu lepotu… mi smo tu da joj negom pomognemo da je na pravi način pokaže.

Preko 10 godina uspešno poslujemo na teritoriji cele zemlje a najkvalitetnijim kozmetičkim preparatima i aparatima snabdevamo veliki broj salona. Naš posao je da kupcima obezbedimo vrhunski kvalitet proizvoda po pristupačnim cenama. Pratimo sve novine na svetskom tržištu kozmetike tako da s ponosom možemo da kažemo da naš prodajni asortiman stalno raste. Sami testiramo i koristimo sve naše proizvode i na taj način kupcima obezbeđujemo konstantnu podršku u vidu savetovanja. Savetovanje kupaca vremenom je preraslo u razne stručne edukacije kozmetičarima koji žele da prate nove tehnologije.

U našem salonu okupili smo prave profesionalce u svom poslu, sjajne stručnjake sa iskustvom, pažljive i posvećene, one koje će vam pružiti najviši nivo usluge.  Da bismo pružili ovakvu uslugu, nije nam bilo dovoljno da svoj posao radimo maksimalno kvalitetno, bilo nam je jako bitno da i preparati koje koristimo, aparati i sav pribor bude najkvalitetniji na tržištu, te smo postali i njihovi uvoznici.

Dobrodošli u Annona svet, svet u kome svaki cvet procveta na svoj, neponovljiv način!

Tokom godina shvatili smo da jedino kroz konstantan rad na sebi i razmenu iskustva sa drugima možemo da rastemo i budemo najbolji u svom poslu.

Već više od 10 godina radimo usluge edukacije kozmetičarima koji žele da prate nove tehnologije. Shvatamo ih vrlo ozbiljno, maksimalno se posvećujemo svim polaznicima i zaista nesebično prenosimo znanje.

Polaznici završavaju obuku sa stečenim znanjem i veštinama koje su svakodnevno primenjive u salonu i u potpunosti su osposobljeni za dalji samostalni rad. Nakon završene edukacije našim polaznicima obezbedili smo besplatno savetovanje i pomoć pri radu.

Podatak da danas ima više od 250 zadovoljnih Gold Lashes profesionalaca širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije čini nas ponosnim i pokazatelj je kvaliteta našeg rada.

Prodajni asortiman kozmetičkih preparata konstantno ažuriramo u skladu sa novinama na svetskom tržištu i potražnjom na našem. Pratimo sve inovacije, usavršavamo svoj i rad kolega kozmetičara putem edukacija kao i povećanjem efikasnosti tretmana.

U asortimanu imamo tri međunarodno priznata proizvođača aktivnih supstanci i gotovih koktela za mezoterapiju: Toskani, Dermaheal i Armesso. Ovi proizvodi odgovaraju najvišim standardima kvaliteta, a  s ponosom ističemo da ceo naš asortiman ima CPNP registraciju u Evropskoj uniji!

Na osnovu preporuke proizvođača i iskustva stručnog tima kreiran je Vodič za mešanje aktivnih supstanci, koji stoji na raspolaganju svim našim kupcima a pomaže kozmetičarima da svakom klijentu ponaosob izaberu najoptimalniji tretman.

Osim aktivnih supstanci, u ponudi imamo i veliki broj gotovih koktela. Ovi preparati sadrže visoku koncentraciju aktivnih supstanci i ne sadrže veštačke aditive, konzervanse, boje i mirise.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, savete i preporuke.

Svesni smo da su za kvalitetan rad jako važni najkvalitetniji i najsavremeniji aparati.

Možemo se pohvaliti ponudom aparata koji su uvezeni iz EU i odgovaraju svim evropskim standardima.

Iz asortimana izdvajamo:  

-       dermarolere sa različitim vrstama iglica,

-       male aparate u koje spadaju MesoPen sa dve vrste iglica, ultrazvučni toplo-hladni čekić koji ubrzava metabolizam i poboljšava snabdevanje ćelija kiseonikom, aparat za ultrazvučno čišćenje i ultrazvučni lifting i aparat sa visokom frekvencijom (Darsonval),

-       kada su u pitanju veći aparati, izdvajamo aparat za dermoabraziju sa dijamantskim nastavcima.

Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, ne samo što ćemo vam preneti činjenice o nekom aparatu, nego i iskustvo o njegovom radu i uspešnosti.

Nadogradnja GOLD LASHES trepavicama predstavlja kozmetički tretman koji u našem salonu obavlja stručno osposobljena osoba. Tokom samog postupka, stilista za trepavice se orijentiše na dužinu i debljinu prirodnih trepavica, kako bi na nju nalepio jednu svilenu, koristeći određenu vrstu lepka. Svaka trepavica se stavlja direktno na prirodnu i sa njom i otpada. Dužinu i uvijenost bira stručnjak na osnovu prirodnih trepavica.

GOLD LASHES svilene trepavice traju koliko i prirodne. Životni vek prirodnih trepavica zavisi od osobe od osobe, odnosno od životnih navika. Možemo reći da se u proseku korekcija radi na oko 4 nedelje.

U asortimanu imamo sve proizvode neophodne za izvođenje tretmana, kao i preparate za kućnu negu koja je takođe važna.

Svi proizvodi koje koristimo tokom tretmana nadogradnje trepavica su uvezeni iz EU i odgovaraju evropskim standardima.

Trajna šminka čini specijalni segment estetske medicine.

Cilj tretmana je da izbalansira linije lica, koriguje asimetriju i da osveži boje koje godinama izblede ili ponovo oboji. Trajna šminka i medicinske tetovaže zasnivaju se na istom metodu: ispod epidermisa se nalazi papilarni sloj, ispod kog se ubrizgava boja koja na period od 1 do 3 godine oboji tretiranu površinu.

Osnovni preduslovi za postizanje željene trajne tetovaže su: kvalifikovani kozmetičar, stručno odabrani aparat, korišćenje odgovarajućeg pigmenta i higijenskog modula, uz dobre higijenske uslove.

U svakom trenutku budite sređene i lepe, to je ono što pravilno odrađena trajna šminka omogućuje.